BAS JO12-2 - Swift '64 JO12-1 : 2-3

BAS JO12-2 2 - 3 (1 - 1) Swift '64 JO12-1
18-3-2023, 09:00 uur

Dat was fase 3

BAS JO12-2 heeft zaterdag een nipte nederlaag geleden tegen Swift '64 JO12-1. De wedstrijd eindigde in 2-3, na een 1-1 ruststand. De doelpunten voor BAS werden gemaakt door James Breg en Joran Sybesma.

Het was een spannende en gelijkopgaande wedstrijd op sportpark De Schelp. Beide teams kregen kansen om te scoren, maar het was Swift '64 dat als eerste het net vond. BAS liet zich niet uit het veld slaan en kwam nog voor de pauze op gelijke hoogte dankzij een mooie treffer van James Breg.

In de tweede helft ging de strijd verder. Swift '64 nam opnieuw de leiding, maakte 1-2 en vlak daarna zelfs de 1-3. BAS had het even moeilijk en vergat te voetballen. 10 minuten was het vooral wandelen bij BAS. Gelukkig gaf BAS niet op. Joran Sybesma maakte de 2-3 met een knap schot. Het leek erop dat de wedstrijd misschien nog in een gelijkspel zou eindigen, maar in de slotfase wist BAS niet meer te scoren.

BAS JO12-2 speelde met de volgende opstelling: Qishaino Nahr (keeper), Bram Gelton, Lucas Brouwer, Cas Toetenel, James Breg, Joran Sybesma, Kacper Kocur en Marcel Guzy. Yarah El Ousrouti was de wisselspeler.

Ondanks het verlies kan BAS JO12-2 trots zijn op de geleverde inzet en het vertoonde spel. BAS eindigt helaas wel al laatste in fase 3.