BAS JO12-2 - VVOG JO12-5 : 1-7

BAS JO12-2 1 - 7 (1 - 3) VVOG JO12-5
5-11-2022, 11:00 uur

Gelukkig was er lasergamen

De start van de tweede fase voor BAS JO12-2 verloopt niet zoals gehoopt. Na de nederlaag tegen Nunspeet (18-4) kon BAS JO12-2 ook tegen VVOG geen potten breken. Na een 1-0 voorsprong verloor BAS opnieuw, dit maal met 1-7.

Er waren 11 spelers beschikbaar aangezien Joey het team regelmatig zal komen versterken. Deels speelt hij in JO11-1, deels in JO12-2. Vandaag dus in 12-2.

Lucas en James waren wat aan de late kant en dus begonnen ze als wissel. Ook Joran begon aan de kant. Kacper ging keepen, Joey en Bram in de verdediging, Cas, Yarah en Qishaino bezetten het middenveld, Marcel en Mik waren de twee spitsen.

BAS begon nog goed en kwam op 1-0 door een doelpunt van topscoorder Mik. Maar dat was het dan ook wel. Joey liet zich goed zien en ook de rest van de verdedigers deden hun best. Het probleem zat hem op het wandelende middenveld en de alleen spelende voorhoede. Dit gecombineerd met veel wissels en een sterke tegenstander zorgde voor de nederlaag.

Met rust was het nog maar 1-3 en dus werd er vanalles geprobeerd: de yell, diverse wissels, Qishaino op doel, Joey op het middenveld, een motivatie speech, mopperen, positief zijn enz. enz. maar helaas niets hielp.

En zo liep VVOG na rust gemakkelijk uit naar 1-7. Gelukkig was er in de middag een gezellig potje lasergamen zodat de dag toch positief eindigde.